Om de website voor onze bezoekers te kunnen optimaliseren willen we gebruik maken van cookies. JA, ik sta cookies toe meer informatie

Lid worden van het LKPZ

Als lid van het LKPZ krijgt u korting op LKPZ activiteiten, zoals het jaarlijkse symposium waarmee u uw lidmaatschap terugverdient. Tevens krijgt u toegang tot het besloten gedeelte van de website en kunt u teksten (laten) plaatsen op de website.

 

Het LKPZ is een vereniging die bestaat uit professionals werkzaam binnen de gezondheidszorg. Om lid te kunnen worden van het LKPZ vragen wij om uw BIG registratie. Het lidmaatschap kost 50 euro per jaar*.

 

U kunt zich hier aanmelden.

 

 

Belangstellende van het LKPZ

Voor professionals binnen de gezondheidszorg die geen BIG registratie hebben, bestaat de mogelijkheid om belangstellende van het LKPZ te worden.

 

Het lidmaatschap voor belangstellenden kost 25 euro per jaar*. Als belangstellende heeft u dezelfde voordelen als een lid, behalve dat u niet in staat bent om rechtstreeks teksten te plaatsen op de website en dat u geen stemrecht hebt tijdens de algemene ledenvergaderingen van het LKPZ.

 

U kunt zich hier aanmelden.

 

 

* Facturering vindt aan het begin van het jaar plaats of zoveel later als aanmelding in het lopende jaar geschiedt. Het lidmaatschap kan via e-mail tot 1 november van het lopende jaar opgezegd worden.