Oproep ervaringsverhalen

Voor onze website zijn wij op zoek naar ervaringsverhalen van mensen (zowel vrouwen als mannen!) die te kampen hebben (gehad) met ernstige psychische klachten rondom de zwangerschap.

Alleen al om te beseffen dat je niet de enige bent met dergelijke klachten is het voor  veel mensen een steun om van anderen te horen hoe het hen vergaat. Bovendien helpt het vaak om je eigen ervaringen met anderen te delen. Hoe ontdekte je dat er iets met je aan de hand was?Hoe ben je met je klachten omgegaan? Wat vind je dat iedereen moet weten? Hoe kijk je terug op een behandeling of opname? Hoe is het contact met de hulperleners? Praat je met anderen over wat er met je aan de hand is en wat voor een consequenties dit heeft voor je dagelijks leven?

 

Kun je iets over dit onderwerp op papier zetten dat je met anderen wilt delen? Stuur dan je verhaal, op maximaal één A4, naar info@lkpz.nl

Het LKPZ bepaalt of de tekst, of delen daaruit, geplaatst zal worden op de website. De auteur bepaalt of hij/zij al dan niet anoniem wil blijven.