Lid worden

Lid worden van het LKPZ

Als lid van het LKPZ krijgt u korting op LKPZ activiteiten, zoals het jaarlijkse symposium waarmee u uw lidmaatschap terugverdient. Tevens krijgt u toegang tot afgeschermde informatie op de website en kunt u teksten (laten) plaatsen op de website.

Het LKPZ is een vereniging die bestaat uit professionals werkzaam binnen de gezondheidszorg. Om lid te kunnen worden van het LKPZ vragen wij om uw BIG registratie. Het lidmaatschap kost 50 euro per jaar*.

U kunt zich hier aanmelden.

Belangstellende van het LKPZ

Voor professionals binnen de gezondheidszorg die geen BIG registratie hebben, bestaat de mogelijkheid om belangstellende van het LKPZ te worden.

Het lidmaatschap voor belangstellenden kost 25 euro per jaar*. Als belangstellende heeft u dezelfde voordelen als een lid, behalve dat u niet in staat bent om rechtstreeks teksten te plaatsen op de website en dat u geen stemrecht hebt tijdens de algemene ledenvergaderingen van het LKPZ.

U kunt zich hier aanmelden.

* Facturering vindt plaats na ontvangst betaling. Het lidmaatschap wordt elk jaar in januari automatisch verlengd, waarbij de betaling via automatische incasso wordt afgeschreven.

Opzeggen lidmaatschap

Vanuit uw account kunt u uw lidmaatschap opzeggen.